En over Joep Klerx, degene achter Gezellig lezen.

Joep denkt en doet en schrijft daarover. Zomaar. Omdat er te weinig in de wereld nog ‘zomaar’ gebeurt, blijft deze blog zichzelf ‘zomaar’ updaten. Zonder winstoogmerk, toegevoegde marktwaarde, advertentiedeals of doorlinkpartners. Gewoon verhaaltjes voor de lol.

Verhaaltjes om je verveelmomentje op de dag een leuke draai te geven. Om je te vermaken als je jouw tot poep verwerkte voedsel zorgvuldig via jouw anus naar de toonbank van je plateautoilet aan het verplaatsen bent. Verhaaltjes om je te laten lachen op het moment dat je jouw drol de zweefduik met plons gunt in je diepspoeltoilet (tip: leg er een laagje wc-papier in vóór je begint met kakken om natte bilspatten te voorkomen).

De teksten en verhalen die hierop staan zijn dus geschreven om je te vermaken, verwonderen of om je op een leuke manier aan het denken te zetten. Niet om je ergens naar door te verwijzen of iets aan te laten kopen. Zulke teksten schrijft Joep ook, maar dat doet hij alleen voor bedrijven die hem daarvoor voor betalen. Meer informatie daarover vind je op www.jouwtekstman.nl.

Schijtze tijdens het lezen.

Tekstschrijver korte verhalen